Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ http://diamadaki.blogspot.gr/2013/03/2.html

Κατερινακι προλαβαινω για το// μωβ διαγωνισμο σου//-τελευταια και καταϊδρωμένη ?
Ενα μπουκετακι με λουλουδια φτιαγμενο με χαντρες  μωβ και γαλαζιες.






Επειδη αυτο δεν μοσχοβολα και ενα μπουκετο βιολετες απο την αυλη μου με μεμεθυστικη μοσχοβολια και με τις ευχες μου για τα γενεθλια  σου !!

                                  ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ  !!!






10 σχόλια:

  1. Καλή επιτυχία !!! τελευταία και τυχερή λένε ... Το λουλουδένιο μπουκέτο απο χάντες πολύ όμορφο, το μπουκέτο με τις βιολέτες απο τον κήπο σου ομορφότερο.
    Καληνύχτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή επιτυχία! Πολύ μου άρεσε η δημιουργία σου. Και οι βιολέτες υπέροχες, μέχρι εδώ έφτασε το άρωμά τους... Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλή επιτυχία στον διαγωνισμό της Κατερίνας!!!! Το μπουκέτο με τις βιολέτες του κήπου σου υπέροχο και ευωδιαστό.... μα και το μπουκέτο με τις χάντρες είναι πολύτιμο γιατί από μέσα του βγαίνει το μεγαλείο της ψυχής σου!!!!! Σ αγαπώ.... πολλά φιλιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ΤΟ ΜΠΟΥΚΕΤΑΚΙ ΜΕ ΤΙΣ ΧΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΝΑ ΙΔΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΣΟΥ!!!!ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ!!!
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πανέμορφα και τα δύο μπουκέτα !!! Το φυσικό μοσχοβολάει άνοιξη και είναι χάρμα οφθαλμών, αυτό που δημιούργησες εσύ με λεπτότητα και απαράμιλλο γούστο αποπνέει ευγένεια, ευαισθησία και βαθειά συναισθήματα !!! Καλή επιτυχία, φιλιά από όλες μας !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλή επιτυχία στον διαγωνισμό. Θαυμάσιο το πρώτο μπουκετάκι σου!! Δουλειά με πολλή επιμονή και υπομονή!! Μοσχομυριστό το δεύτερο μπουκετάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι όμορφο και με πολυ λεπτοδουλειά,που θέλει υπομονή και μεράκι!!Είναι ιδιαίτερα φινετσάτο!!Ευχομαι καλή σου επιτυχία !! Φιλάκι πολλά Μαρία και καλό και όμορφο Σαβ/κο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σας ευχαριστω ολες για τα πολυ ομορφα σχολια σας!!
    Να σας πω ομως και το ωραιο!!
    Ξεχασα να ειδοποιησω το Κατερινακι για την αναρτηση !!
    Ου γαρ ερχεται μονο.... τι να κανουμε!!
    Τα φιλια μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν πειράζει που δεν πρόλαβες το Κατερινάκι! Το μπουκετάκι σου είναι σκέτη γλύκα!!! Το ίδιο και οι μυρωδάτες βιολέττες!
    Φιλάκια, Μαρία μου, και καλή Κυριακή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αχ μωρέ κρίμα.......το μπουκέτο είναι απίθανο και τόσο λεπτοδουλεμένο.!!!! Θα το βάλω ούτως ή άλλως με τις υπόλοιπες συμμετοχές για να το έχω.Σ' ευχαριστώ πάντως πολύ έστω κι αν δε το είδα εγκαίρως.Μια όμορφη Κυριακή εύχομαι να έχεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή