Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Μαρία με blog! Κατάσκοπος τέλος.



Γεια σας! Να 'μαι και 'γω! Έκτισα το σπιτάκι μου και τέρμα οι κατασκοπείες, για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις και να υπάρχει διαφάνεια (σας θυμίζει πολιτικούς?). 



Τη διαφάνεια άλλωστε την έζησα στο έπακρο κοντά στη Ρένα τη Χριστοδούλου κατά τη διάρκεια του ταξιδίου της έκθεσης των παλιών συρταριών όπου και γνώρισα πολλές από εσάς είτε από κοντά είτε μέσα από τα έργα σας...και χάρηκα πάρα μα πάρα πολύ για αυτήν τη γνωριμία!!!

Θα ήθελα να αναφερθώ και εγώ σ'αυτό το ταξίδι  (για να υπάρχει και στο αρχείο μου) μια και συνταξίδεψα σαν...υπασπιστής,φωτογραφος, οδηγός, μεταφορέας, γραμματέας (δεν είναι το καλύτερο μου βέβαια)...της Ρένας. Η έκθεση με παλιά συρτάρια ήταν όνειρο της. Ο ενθουσιασμός της για αυτό ήταν τόσο μεγάλος που τον περνούσε σε όλους και τον μετέδιδε σαν να ήταν συγκοινωνούντα δοχεία!!! Τίποτα δεν φαινόταν δύσκολο και κουραστικό. Το διασκεδάζαμε και χαιρόμασταν!!! 


Το όνειρο της και ο σκοπός της έκθεσης ένωσε όλη την Ελλάδα  (blogger  και μη). Όλοι δώσαμε απλόχερα τη βοήθεια μας όπου χρειαζόταν και φέραμε - ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ - ένα ΥΠΕΡΟΧΟ  αποτέλεσμα!!! 



ΝΑΙ, Η ΕΚΘΕΣΗ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ!!!!!!!


Οι επισκέπτες ενθουσιάζονταν. Ελεγαν ότι δεν περίμεναν να δουν κάτι τέτοιο όταν άκουσαν   για έκθεση με παλιά συρτάρια. Το ίδιο ακούσαμε και από τον σύλλογο Καρκινοπαθών   Μακεδονίας-Θράκης όπου και πήγαν τα  χρήματα από τις πωλήσεις καθώς και από τα διάφορα ιδρύματα που χαρίσαμε έργα. 
Άλλωστε αυτό είναι εμφανές και στο βιβλίο των εντυπώσεων. Ακόμη και τώρα τηλεφωνούν  για να συγχαρούν βλέποντας την έκθεση από το διαδίκτυο. Τα συγχαρητήρια βεβαίως βεβαίως ανήκουν σε όλους που με οποιονδήποτε τρόπο συνέβαλαν σ'αυτήν την επιτυχία.



Η επισκεψημότητα της έκθεσης μέχρι και την τελευταία ημέρα ήταν πολύ μεγάλη. Είχαμε όμως και παράπονα! Μας παραπονιόνταν ότι ήταν λίγες οι μέρες της έκθεσης και δεν προλάβαιναν να έρθουν οι φίλοι τους στους οποίους θα μετέφερναν τα νέα της έκθεσης!!! Δεν πειράζει! Όρεξη να έχετε γιατί η "ΔΡΑΣΗ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ BLOGGER" ετοιμάζει για το Νοέμβρη τους "ΚΟΥΜΠΑΡΑΔΕΣ", όπου μπορούν να συμμετέχουν ΟΛΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!    


      

 Φωτογραφίες με τις όμορφες  δημιουργίες  της έκθεσης ''Παλιά Συρτάρια'' εδω                               και το  ταξίδι   των συρταριών . εδω

Η δικη μου συμμετοχη στην εκθεση!









-Mη βιάζεσαι! Μη φύγεις πριν να κεραστείς για τα πέρασμα σου από το σπιτάκι μου!!!
                                                    Σ ευχαριστώ!!!





65 σχόλια:

  1. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!!!
    ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ!!!!!!!!!
    ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΑΡΧΗ!!!!!!!
    ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!!!!!!!
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!



    ΒΓΑΛΕ ΤΗ ΛΕΚΤΙΚΗ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ! ΠΕΡΑΣΕ ΓΙΑ ΚΕΡΑΣΜΑ! ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΑ ΤΗΝ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ . ΕΙΧΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΜΑΝΤΡΙΝΑΣ.

      Διαγραφή
  2. Καλή αρχηηηηηηηηηηηηηηή!!!
    Καλορίζικο!!
    Χάρηκα αφάνταστα!!!
    Επιτέλους να θαυμάζουμε και από εδώ τις ομορφιές σας κυρία Μαρία!!
    Καλή εβδομάδα, πολλά φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Μαντρίνα μου!Σευχαριστώ και για την διδασκαλία!Πάντα ευγενική και με τα καλά σου λόγια! Το κέρασμα για τα καλορίζικα από κοντά. Τα φιλιά μου!!

      Διαγραφή
  3. Blogger και με τη βούλα πλέον έτσι;;;; Καλορίζικο και με πολλούς ακολούθους εύχομαι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αναστασουλα!! δεν ήξερα οτι ησουν και μοντελάκι (ωραια η φωτο. σου καθως και το δωρακι)!! Ευχαριστω για τις ευχες μονο που δεν μ αρεσουν οι ακολουθοι αλλα οι συνταξιδιωτες! τα φιλια μου!!

      Διαγραφή
  4. Καλώς σε βρήκα!!!!
    Σε βρήκα μέσο της Rena Christodoulou. Μπήκες στο δικό μου αλλά όταν πάτησα την εικόνα σου δεν μου έβγαλε το προφίλ σου στο blog μου. Αν θες κοίταξες.
    Φιλιά πολλά!! Καλό απόγευμα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Mαρια δεν ξερω γιατι δεν εμφανιζει την απαντηση μου!

      Διαγραφή
    2. Μαρια ευχαριστώ για τα καλωσορίσματα!! Ναι μπηκα και αφησα σχολιο για την πολύ ωραια πιατελα σου, αλλωστε σε κατασκοπευα πολύ καιρο! Για το προβληματάκι που αναφερεις μπορει να εκανα καποιο λαθος γιατι δεν τα γνωριζω ακόμη, Πάσα διδασκαλία δεκτή!!Τα φιλια μου και να περνας καλα!! --Κουλουβαχατα εγειναν. το μαζεψα απο το κατω μερος της στηλης των σχολιων !

      Διαγραφή
  5. Γεια σου πρώην κατάσκοπε!Καλορίζικο και καλές δημιουργίες!!! Χάρηκα πραγματικά που σε γνώρισα Μαράκι!Σίγουρα θα τα λέμε και θα τα ξαναπούμε κι από κοντά ελπίζω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρια μου γεια σου !! Σ΄ευχαριστω για τις ευχες !! Και η δική μου χαρα ειναι μεγαλη γι αυτην την γνωριμια και ευχομαι γρηγορα να ξανασυναντηθούμε!! Σε οτι κανεις Καλη Επιτυχια και τα φιλια μου!!

      Διαγραφή
  6. καλο μεσημερι..δεν γνωριζομαστε, αλλα ειδα την ανακοινωση για το μπλοκ σας ,στο μπλοκ της κ.Ρενας και ειπα να το επισκεφθω

    καλη επιτυχια στο νεο ξεκινημα σας ευχομαι
    και να σας προσφερει ομορφες εμπειριες αυτο το ταξιδι στην μπλοκογειτονια μας.

    τρεχω να γραφτω αναγνωστρια σας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειασου Δελφινακι!! πως ειναι τα νερα σημερα στο Αιγαιο? Καλα εκανες και περασες απο το σπιτακι μου!!καλοδεχουμενη και ομορφες οι ευχες σου! Σ΄ευχαριστω!Εγω βεβαια σε ξερω( τι κατασκοπος θα ημουν αλλωστε) απο τον προηγουμενο διαγωνισμο σου και ευχομαι καλη επιτυχια στον καινουριο!! Εχω γραφτει και εγω αναγνωστρια σου οποτε θα τα λεμε! Καλες βουτιες Δελφινακι!

      Διαγραφή
  7. ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΛΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ!!!!!!!!!
    ΔΕΝ ΤΗ ΓΛΥΤΩΝΕΙΣ ΕΤΣΙ, ΜΕ ΤΗ ΦΩΤΟ ΜΟΝΟ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ...ΓΕΜΑΤΗ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΑ!!!!
    ΦΙΛΑΚΙΑ ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλως σας βρήκα Νενα!!Εχεις δικαιο για την ομορφια της και τα χρωματα της αφου γ΄αυτο φροντιζετε εσεις με τα ομορφα εργα σας ( οπως τα καραβακια σου) και την καλη σας διαθεση! Τα φιλια μου!!

      Διαγραφή
  9. ΜΑΡΙΑ ΜΟΥ, ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ!!!!
    ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΣΟΥ!!!!!!!!!!
    ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εφη μου καλως σας βρηκα και ευχαριστω για τις ευχες!! Το γλυκακι οποτε θες στη διαθεση σου!! Περασα απο το σπιτακι σου και μου αρεσαν οι δημιουργιες σου. Πολυ γλυκια η δεσποινιδούλα με το καπελο!! Τα φιλια μου και να περνας καλα!!

      Διαγραφή
  10. ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ!!!!!!!!!!!!
    Μαρια μου καλη αρχη!!!!!!!!!!!
    Πολλα πολλα φιλια!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φαιδρα μου ευχαριστω!! Σας πεθυμησα!! Φροντιστε να συναντηθουμε την Δευτερα στην εκθεση της Ευης. Πολλα πολλα φιλια(και στην Ναντια)!!

      Διαγραφή
  11. Καλώς ήρθες στην παρέα!!!!!καλορίζικο!!!!!καλή εβδομάδα!!!!φιλιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλως σας βρηκα Δεσποινα και πιστευω οτι θα περασουμε ωραια!! Μας ξεσηκωσες με την φωτογραφια σου την ιδεα της Ρενας και τα ωραια σου λογια !!! Τα φιλια μου !!

      Διαγραφή
  12. Καλορίζικο!!!!!!!!
    Καλώς ήρθες στη blogoγειτονιά μας!!!!!!!!
    Ευχαριστούμε για το κέρασμα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου Ρενα !! Καλως σας βρηκα !! Σευχαριστω για το ταξιδι που εκανα μεσα απο τις φωτογραφιες σου στον Πορο !! Υπεροχο νησι!! Να εισαι καλα! Τα φιλια μου!

      Διαγραφή
  13. Καλορίζικο το καινούριο μπλογκ, καλές δημιουργίες ευχομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστω για τις ευχες σου Νικη! Καλες δημιουργιες ευχομαι και για σενα που ειναι σιγουρες απο αυτα που ειδα στο σπιτακι σου!! Πολυ μου αρεσε το καλοκαιρινο σου φουστανακι !! Τα φιλια μου!

      Διαγραφή
  14. Καλησπέρα και καλή αρχή
    Έκανα επίσκεψη στο σπίτι της Ρένας και εκεί είδα το νεοσύστατο δικό σου και πέρασα να πω τα καλορίζικα. Θα χαρώ να σε δω και στο δικό μου!
    Δοκίμασα και... γλυκό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου Ελενη και σ΄ευχαριστω!! Εχω περασει ήδη απο το σπιτακι σου και απολαυσα την ομορφη κολοκυθα σου !! Πιστευω να μην εχουμε την μεταμορφωση καποιου θεου σε κυκνο για να μπορεσει να απολαυσει την γλυκια λιμνουλα οπως ο 'Κυκνος και η Ληδα'!! Τα φιλια μου!!

      Διαγραφή
  15. Επιτέλους "Κατάσποπε" έβγαλες την καπαρντίνα και τα μαύρα γυαλιά... και άνοιξες την πόρτα του σπιτιού σου!!!!! Πιστεύουμε ότι μέσα του θα βρούμε θαύματα... σαν και αυτά που κρύβει η καρδιά σου... η αγκαλιά σου και το γλυκό σου χαμόγελο!!!!!!
    Αισθάνομαι πολύ τυχερή που σε έχω γνωρίσει.... και ευτυχισμένη που θα τα λέμε συχνότερα!!!!!!!
    Φυσικά παίρνω γλυκάκι πριν φύγω για τα καλορίζικα!!!!!!
    Πολλά πολλά φιλιά!!!!!!!

    Υ.Γ. Η Mary Poppins άνοιξε την μαγική της ομπρέλα.... και πέταξε για τα Εμιράτα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βικυ μου γεια σου !!!Τα πεταξα ολα !!Με βαραιναν , δεν τα αντεχα πια!Τα λογια σου με συγκινουν και νοιωθω αβολα! και εγω αισθάνομαι υπεροχα για την γνωριμια μας και ειμαι- ειναι τυχερος οποιος σ΄εχει φιλη!!Χαιρομαι που η Μary Poppins ειναι μαζι σας και μαλιστα πεταξε.... γιατι αυτη ειναι και η αποστολη της!!!Τα φιλια μου και να περνατε καλα!!!

      Διαγραφή
  16. Είδα γλυκό και μπήκα! Καλή αρχή σου εύχομαι!
    {Fan, όπως λέμε sofan!}

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οπως λεμε ειδα φως και μπηκα? Γι΄αυτο το εβαλα για να σας προσελκυσω!!!!!Καλως ορισες Fan! ευχαριστω για την ευχη! Περασα απο το σπιτακι σας και μου αρεσε πολυ! Θα περνω συχνα! Τα φιλια μου!! και στη so !!

      Διαγραφή
  17. καλως ορισες!!!!καλοριζικο!!!!καή αρχηηηηηη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου Ιριδα!!! Ευχαριστω για τα καλωσορισματα και τις ευχες!! Περασα και περνουσα απο το σπιτακι σου και μου αρεσουν οι δημιουργιες σου καθως και τα γραφομενα σου !!Να εισαι καλα-φιλια!!

      Διαγραφή
  18. αυτού του είδους η κατασκοπεία δεν είναι κακή...να την συνεχίσεις...χα χα χα.....καλορίζικο το σπιτάκι σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου Εvita!! την συνεχιζω αλλα με άλλες βασεις! Ετσι περασα και απο το σπιτακι σου ,γευτικα τα κεκακια σου(νοστιμα!)πανω στην ωραια τους βαση και θα ξαναπερασω!! Τα φιλια μου!

      Διαγραφή
  19. Καλοτάξιδο το Ιστολόγιο!Καλώς ήρθες στην παρέα μας!!!
    Περιμένουμε ανυπόμονα τη δική σου οπτική στα πράγματα...δημιουργίες ντε.
    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαρα μου με σας συνταξιδιωτες ελπιζω οτι θα ειναι καλοταξιδο γιατι οπου συναντα δυσκολιες θα εχει την δικη σας βοηθεια!! Μου αρεσαν οι δημιουργιες που ειδα στο σπιτακι σου καθως και η πενα σου!! Να εισαι καλα! τα φιλια μου!

      Διαγραφή
  20. Καλωσόρισες και καλή αρχή. Κεράστηκα από το γλυκάκι σου βεβαίως βεβαίως γιατί όπως ξέρεις μ' αρέσουν τα γλυκά και δεν λέω ποτέ όχι. Είναι νοστιμότατο. Θα τα λέμε συχνά.Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιωργια σ ευχαριστω και χαρηκα που σου αρεσε το γλυκακι μου!! Μη ξεχασω να σου δωσω την συνταγη οταν θα συναντηθουμε τη Δευτερα Θεου θελοντος !!

      Διαγραφή
  21. καλωσήρθες!!Με το καλό...σε βρήκα μέσω της Ρένας..εύχομαι τα καλύτερα!!Κεράστηκα ..μιαμμμμμμ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Γειασου FO!!Καλως σας βρηκα , ευχαριστω για τις ευχες και ανταποδίδω!!Περασα απο το σπιτακι σου και ξεχάστηκα αρκετα εκει. Να εισαι καλα( σου αφησα σχολιο).Τα φιλια μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Καλώς το το Μαράκι μας!!!! Καλορίζικο το σπιτάκι!!!! Η παρέα απ' ότι κατάλαβες σε περίμενε πώς και πώς!!!! Και είμαι σίγουρη ότι θα μας αποζημιώσεις και με το παραπάνω για τον καιρό που ήσουν άστεγη- κατάσκοπος!!!! Φιλάκια πολλά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Γεια σου Κικιτσα μου!! ευχαριστω!! ευχαριστω!!ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ: θα κανω οτι περναει απο το χερι μου!!φιλακια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Καλώς σε βρήκα και καλορίζικο το σπιτάκι σου! Και εγώ μέσω της Ρένας Χριστοδούλου σε εντόπισα...Θα τα λέμε τακτικά. Καλή αρχή !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου m-cubed diapercreations !!Χαρηκα που περασες!! πολυ ομορφα τα καλαθακια που κανεις!! Καλο καλοκαιρι!!

      Διαγραφή
  26. Καλορίζικο το blog σου Μαρία μου και καλώς ήρθες στην όμορφη αυτή μπλογκογειτονιά μας. Ελπίζω να τα λέμε συχνά ! Τρελλαίνομαι για cheesecake...ευχαριστούμε για το κέρασμα !
    Φιλιά και καλό Σαββατοκύριακο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλως σας βρηκα Marie-Anne μου!!Πραγματικα ειναι πολυ ομορφη η μπλοκογειτονεια μας γι'αυτο εφτιαξα και γω το σπιτακι μου για να μπορουμε να τα λεμε και να μην εχω τις δυσκολιες που ειχα οταν σας κατασκοπευα μεσα απο το σπιτακι της Ρενας!!Τα φιλια μου και Καλο Καλοκαιρι!!!

      Διαγραφή
  27. Σου εύχομαι καλή αρχή στο blogακι σου και να είναι καλορίζικο.Καλώς ήρθες στην blogογειτονιά που είναι όλη μία αγκαλιά. Καλές δημιουργίες.Καλό Σ/Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστω για τις ευχες σου daphnofila .Χαιρομαι για την γνωριμια μας και που με δεχεστε με τετοια ζεστασια!! Καλη συνεχεια στα ομορφα κοσμηματα που δημιουργεις και Καλο καλοκαιρι!!!

      Διαγραφή
  28. Ήρθα κι εγώώώώ!
    Καλή και δυναμική αρχή σου εύχομαι Μαρία μου, με πολλές και όμορφες δημιουργίες!
    Καλορίζικο και φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεισου Φραουλιτσα μου!!! Ευχαριστω για τις ευχες ,καλοδεχουμενες!!! φιλακια!! καλο καλοκαιρι!!

      Διαγραφή
  29. Μαρία καλώς ήρθες στην παρέα!!!!Καλορίζικο το μπλογκοσπιτάκι σου!καλές δημιουργίες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλως σας βρηκα Demi !!Ευχαριστω για τις ευχες!! Σου ευχομαι τα καλυτερα και Καλο καλοκαιρι!!

      Διαγραφή
  30. Καλως μας ήρθες Μαρακι...μου.....καλορίζικο το μπλοκ σου...ήρθες σε μια γειτονιά που δεν έχει άλλη ...με πολυ αγάπη μέσα της..εξ άλλου θα το διαπίστωσες αυτό και μόνο που εκανες παρεα με την Ρενα...θυμαμαι και εγώ όταν πρωτομπήκα εδώ με αγκαλιασεανε τα κορίτσια ..και μου δώσανε θάρρος να προχωρήσω...πολύ χαιρόμασται που μεγαλώνει η παρέα μας..... θα τα λεμε......φιλακια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σμαραγδενια μου γειασου!! Ποσες φορες σε κατασκοπευσα για να δω τις ομορφες δημιουργιες σας( και του σμαραγδενιου) !! Μπραβο σας! ειναι υπεροχες!-- Πραγματι Ρουλα η αγκαλια ολων σας ειναι μεγαλη και ζεστη και σας ευχαριστω γιατι νοιωθω πολυ ομορφα!! Φιλακια και Καλο Καλοκαιρι!!

      Διαγραφή
  31. Καλώς όρισες από Χρυσομέλισσες, είχες γραφτεί μέλος στις Χρυσομέλισσες αλλά δεν σε είχα καταλάβει!
    Τώρα σε ανακάλυψα!
    Ετοιμάζομαι για την βόλτα μου στο μπλογκ σου!
    Να είσαι καλά και πάλι καλώς όρισες στην παρέα μας!!
    Φιλούδια απ όλες μας!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαιρετω τις Χρυσομέλισσες και ευχαριστώ για τα καλωσορίσματα!!Τι να πρωτοπώ εγω για σας!! Γιάυτα που κάνετε , αυτα που γράφετε, τον τρόπο που σκέφτεσθε... Μπράβο σας!! Συγχαρητήρια σε όλες σας!! Σίγουρα θα τα πουμε και στο δικό σας σπιτάκι. Τα φιλιά μου σε όλες τις μελισσούλες!!!

      Διαγραφή
  32. Καλώς μας ήρθες και επίσημα στην όμορφη γειτονιά μας!! Καλή αρχή και πολλές όμορφες δημιουργίες :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σευχαριστω Ειρηνη μου για τα καλωσορίσματα και τις ευχες σου !!Ειδα τις δημιουργιες σου με τα καπάκια, Καταπληκτηκες!!Μπραβο σου!Επισης ειδα αυτο που απο καρδιας σας ευχομαι - ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΚΑΘΕ ΣΑΣ ΟΝΕΙΡΟ!! Τα φιλια μου!!

      Διαγραφή
  33. Με γειά !!
    Καλορίζικη η σελιδούλα !!
    Καλωσόρισες στην δημιουργική μπλογκογειτονίτσα !!
    Σαμιώτικα χαιρετίσματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αθηνα μου γειασου!! Καλως σας βρηκα !! Τι ομορφα χρωματα και δημιουργιες που βρηκα στο σπιτακι σου!ενοιωσα τοσο ομορφα!! Να εισαι καλα!! Τα φιλια μου!!

      Διαγραφή
  34. Mαρια μου καλως ηρθες και καλως σε βρηκα!
    Καλοριζικο το σπιτακι σου και παντα γεματο απο ομορφες δημιουργιες και γλυκα σχολια!!!!!
    Φιλακια πολλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλως σας βρηκα !!! Ευχαριστω για τις ομορφες ευχες σου Μαιρη!!Περασα απο το σπιτακι σου και ξεχαστηκα στα ομορφα ηλιοβασιλεματα της Ροδου!!Να περνας καλα!! Πολλα φιλια κι απο μενα!!!

      Διαγραφή